Vull fer-me soci/a

Les persones sòcies poden comprar en El Brot i gaudir dels preus especials d’un llistat que s’actualitzarà segons les necessitats de tots els socis de consum, i de la mateixa necessitat de El Brot com a botiga de menjar per endur-se, així com a gaudir de descomptes en les activitats que s’organitzin.

Igualment, tenen el dret a participar amb veu i vot en les assemblees i dels grups de treball de l’entitat.

Podran accedir de forma gratuïta al dinar que se celebra cada any per a tots els socis/es de la cooperativa.

El Brot

Els pilars que volem desenvolupar en aquest projecte, són el respecte a la natura amb accions de divulgació d’ecologia, la connexió amb l’aliment que nodreix cos, ànima i espiri’t.

També afegim com a pilar del projecte, les visions, més holístiques que es treballen des de les teràpies complementàries, fent accions perquè la gent pugui apropar-se a elles d’una manera més natural.

Creiem en les persones que comparteixen un mateix proposi’t i treballen cooperant entre elles per assolir fites que fan una vida més en coherència en valors ara com la comunitat, la germanor i el compromís. Hem fet un pas endavant per crear la realitat que sempre hem volgut vivenciar.

Pasos a seguir per ferte soci/a

Si tens dubtes sobre que fem, qui som i necessites més informació, concerta una reunió informativa i t’atendrem en El Brot.

Si ja ho tens clar. Segueix el següent enllaç i omple les dades per poder-te enregistrar com a soci/a consumidor/a, un cop finalitzat el pagament de 10€ en concepte de quota d’accés automàticament rebrem la teva fitxa i quedaràs enregistrat.

La quota s’ha de pagar un únic cop, no existeixen quotes mensuals, ni anuals.

Una vegada enregistrat, ja pots comprar a preu de soci/a i
col·laborador. La compra es fa un cop cada quinze dies.

Inscriu-te aquí