Qui som

Som una cooperativa que promovem els bons hàbits en l’alimentació-nutrició vinculant-los amb el respecte a l’ecologia, als animals i a la natura en general. Posem especial atenció entre la connexió aliment-presència-ànima i natura.

En “El Brot” oferim Menjar saludable per emportar i degustació al nostre local d’Alp, servei de càtering i/o menús a domicili a la zona de la Cerdanya.

Al local hi trobareu un rebost- botigueta i un espai artesà de productes amb ànima.

Però el Projecte va més enllà, volem oferir un espai de relació i fer xarxa amb persones i projectes amb inquietuds semblants.
Esperem oferir-vos tallers, xerrades… i nodrir-nos mútuament!!

El projecte, el Brot, és jove, viu, obert a nodrir-se amb l’alegria del dia a dia i de les energies de cada estació de l’any. Parteix d’una base sòlida, que és la llavor i d’un projecte ja existent, El Despertar de la Semilla.

I perquè la llavor? (llegiu la història)

Us suggerim connectar-vos amb la Terra, a través de l’alimentació; convidant a totes aquelles persones que sentin curiositat, a obrir els sentits, no només del gust i de l’olfacte, sinó també a experimentar el que se sent quan el cos l’harmonitzes amb allò que et nodreix.

Alimentació, natura, creativitat i amor.