El menjar

El nostre menjar és creatiu, vegà, orgànic, de temporada, de proximitat… i cuinat amb molt d’amor.

Us proposem un viatge pels sentits. Per això heu d’estar oberts a deixar-vos sorprendre. Viatjareu per colors, sabors, textures i olors. I arribareu allà on la vostra ànima us vulgui portar.

La nostra proposta és una cuina viva, conscient, que ens apropa al present, a la presència, a l’observació de tots els sentits i emocions. És una cuina que t’acompanya a un nivell holístic.

Fem cuina creativa: utilitzem ingredients de temporada, ecològics i/o de proximitat.
Algunes de les nostres propostes són: plats tradicionals de cuina catalana com canalons, fricandó, escudella i carn d’olla, la sopeta de la iaia… únicament cuinats amb ingredients d’origen vegetal.
Amanides plenes de vida, colors i sabors (“mezclums” combinats amb germinats, brots i flors).
Seitans i formatges artesanals fets a casa, com la bona cuina, fent xup-xup.
Mandonguilles, empanades ayurvèdiques, pizzes amb masses diferents…
Cuina Raw, trufes energètiques, pastissos, galetes…
Aigües saboritzades, sucs i batuts…
En resum, plats complerts, vibrants i molt nutritius.

Oferim un menjar saludable, en consonància a un nou estil de vida i evolució de la societat, que respòn a una inquietud i consciència d’apropar-se a allò que és natural, ecològic, sà, ètic…

Productes ecològicsEl menjar que fem és apte per a tots els públics, especialment per aquelles persones que tendeixen a eliminar els productes d’origen animal, per a esportistes, per a persones que aposten per una alimentació allunyada de la química i de productes processats.
Oferim un ventall de plats lliures de gluten, additius i/o sense lactosa…

Intentem, sempre que ens és possible, cuinar amb productes ecològics o de productors locals, visitant in situ les seves produccions.
La majoria dels nostres proveïdors, sobretot en productes frescos, són d’àmbit local i això vol dir sintonitzar-nos amb la terra i amb el que produeix i ens ofereix a cada època de l’any.

I falta l’element més important, l’Amor. Vinculat als valors, el respecte a la natura i a tots els éssers que habitem en ella.